Irmakdkm Merhaba hanımlar devlet hastanesinde testleri yaptırıp özel muayenesi olan doktorada gittiğiniz oldu mu iki doktor uygun mu
mehtap28 Ben hem özel hastaneye gidiyorum hem de devlete, iki ayri doktor izliyor testlerimi de devlette yaptiriyorum
mehtap28 Irmakdkm özeldeki doktorum bana olmasi gereken testleri söyledi devlette yaptirdim özeldeki doktora da sonuclarimi gösterdim hic birsey söylemedim direkt sonuclarimi verdim :)
Tubiiiii Bende ilk zamanlar onu yapıyordum ama 2li taramalar sonrasında tamamen özel e geçiş yaptım özelin paketleri var herşey içerisinde bi doktor görüyor o takip ediyor iyi oluyor çünkü doktorlar arasında farklılık gösterebiliyor en basit olayı 3. Aydan sonra folik asitli vitamin verdi diğeri hayır folik asit al dedi
Irmakdkm Tubiiiii Muayenehanesi olan bi doktor istiyorum hastanede duran değil o zaman paket falan nasıl oluyo peki
Kubraaaaa Banada öyle dediler ikisinede git testleri devlette yaptır özele muayneye git diye ama bana sacma geldi 😂
Tubiiiii Irmakdkm muayenesi olanlar da paket yapmışlar su hastanede soguk bu kadar eğer soğuma kadar gelirsen şu kadar diye bi paket yapıyor onlarla konuşursan senin için iyi olur