mimar_anne 2022Mom2022 o yüzden farklı çıkmış olabilir ama en son nerde verdiysen 2 gün sonra aynı yerde ver
Mor_papatya_ 2022Mom2022 Yo gayet iyi kzum erken döllenme olmuş demek ki adetin geçtikten sonra bida ver ama şu anlık iyi bence 😍
2022Mom2022 Mor_papatya_ inşallah senin dediğin gibidir perşembe tekrar vericem cuma adet günüm hemde doğum günüm sonucu cuma alıyımki bana doğum günü süprizi olsun iyice arttığını görmem lazım 🤣 moralimi yükseltmeye çalışıyorumdur 😤😂
Mor_papatya_ 2022Mom2022 Ben oğlumda adetime 5 kala 55 küsurle öğrenmiştim şimdi yanımda oyun oynuyo 😂 artışın çok iyi rabbim sağlıklı gelsin minnoşun❤️
Gamzeates 2022Mom2022 Ankaradayım hangi hastahaneye gittiniz hayırlı olsun bu arada inşallah güzel artışlarınız olur zaten regli tarihinize var hamilesiniz iki gün de bir kan verin bakalım doktor ne dicek 💜
Minikfil 2022Mom2022 merhaba ben Adana’da yaşıyorum ama Google a Ankara halk sağlığı laboratuvarı yazıp bi deneyin inşallah olur 🙏
2022Mom2022 Gamzeates saol canısı zaten çoo belirti var hamile olduğumu düşünüyorum ama artış mevzusu tedirgin ediyo perşembe vericem tekrar sağlık ocağında 😥🥹sadece o lıos anlamadım
2022Mom2022 Minikfil evet canım doğru demişsin dediğin yeri buldum ama sonuç çıkmadığı içinmi göremiyorum acaba ad soyad TC bide durum kısmı var beta için vermiştim kan beta falan bile yazmıyor doğru yerdemiyim acaba
Minikfil 2022Mom2022 hiç bilmiyorum ki bizim girdiğimiz sitede o barkod numarası da yazıyordu o şekilde giriş yapmıştık , bulabildiniz mi peki sonucu
Minikfil 2022Mom2022 tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim hayırlı bi evlat etsin 🙏🥰🥰🧿