FSCMK İlk ismimiz Mehmet eşimin babasının ismi eşim onu istiyor ama ikinci bir isim istiyorsan onuda sen koy diyor Mehmet eymen ve Mehmet emir arasında gidip geliyorum bana biraz fikir verirmisiniz yanına ne yakışır artık ismi belli olsun hemen isimlik eşyalarını yaptırmak istiyorum 🥰☺️
Ozge FSCMK mehmetin yanına her isim olurmuş gibi geliyor bana. Sevdiğiniz birini siz koyun eşiniz babasının ismini istemiş 2.isim de sizin istediğiniz olsun bence. 🌸
misbebek FSCMK ikisi arasında mi soruyorsunuz yoksa fikirlere açık misiniz açıksanız ben Mehmet Emre ve Mehmet Ali isimlerini beğeniyorum size kalmış tabii 🤗
FSCMK Ozge ben eymen düşündüm ama çevremdekiler eymeni beğenmedi kimiside eymen ismi çok yaramaz benim oğlumun ismi eymen çok çekiyorum diyor bilemedim ya kararsız kaldım
FSCMK misbebek Emre benimde hoşuma gidiyordu ama eşim sayesinde soğudum Ali ismide çevremizde çok var
annesialisi Mehmet babamın adı çok severim adıyla yaşasın. Oğlum olsa Mehmet Han koycaktım fikir olsun
Balahatunn Mehmet asaf, mehmet aras da guzel bence. Ama kendi soylediklerinizden mehmet eymen daha guzel. Yaramazlik konusunda bence emirler daha yaramaz oluyor. Ogretmenim gordugum butun emirler yaramazdi
FSCMK Balahatunn büyük ihtimalle eymen koyucam eşim hem Mehmet’i koyuyor hemde diyor yanınada alparslan koyalım 😂beni oyuna getirmeye çalışıyor
FSCMK Gulce12 bizde 25+3 günlüğüz artık isimi netleştirip diğer eksik eşyalarınıda tamamlamak istiyorum
Zynpbr00 Mehmet Selim. Kuzenimin adı. Mehmetler biraz inatçı olurmuş Selim yumuşatır diye düşunüyorum.
1S3MANNE FSCMK mehmet emin🥰 Peygamber efendimize verilen isimlerden biridir mehmet ismiylede çok yakışıyor bence ☺️