Aynura20 Kızlar ikili tarama testi yaptıran var mı aranızda yaptırdıysanız nerde yaptırdınız devletler yapmıyormuş üniversite hastaneleri ve özeller yapıyormuş sanırım özelde ücretler nasıl ayrıca üniversite hastanelerinde de ücret alınıyor diyorlar ne kadar ücret alınıyor bileğiniz var mı
balinannesi20 Aynura20 devlet hastaneleri yapıyor diye biliyorum kız kardeşim devlette yaptırdı bende özelde 100 e yaptırdım
Aynura20 Deletedmom434 Denizli de oturuyorum araştırma hastanesi gecem sene arkadaşımdan 100 tl istedi dedi de
mehtap28 İkili testten bahsediyorsaniz yaniliyorsunuz devlet hastaneleri yapiyor ben devlet hastanesinde testimi yaptirdim özeldeki doktoruma gösterdim
Aynura20 mehtap28 bizim devletteki doktorumuz yapmıyoruz dedi ya özelde yada ünü hastanelerinde yapmanız gerekiyor ddi
Ruzgarr Devlet hastanesi yapiyor,üniversite hastaneside yapıyor.devlette tamamen ucretsiz.universitede ise seciminize bağlı.isterseniz uzman doktorlar yapiyor onlarin ki ucretsiz.isterseniz alaninda daha uzmanlasmis doktorlar docent ve prof yapar onlarinki ucretli.