SmyyeeA Selam kızlar park yatak alanlar hangi marka hangi model aldınız kullananlar var mı memnun musunuz sizi yoruma alayım 🥰
Sbm050421 SmyyeeA Kraft calipso prime aldım bebeğim henüz doğmadı ama çok güzel bir beşik trendyoldan bakabilirsiniz bej rengine fotoğraf eklemiştim 😇
smnrsmnr SmyyeeA bende dün sipariş verdim. Madre elele park yatak . Herkes çok memnun. Anne yani olabilme özelliği falan var
Asli84 smnrsmnr merhaba hangi renk aldınız acaba? Grisini arıyorum hiçbir yerde bulamadım, sadece kahverengi var.
Behiye89 SmyyeeA elele madre aldık. Kurduk çok kolay ve kullanışlı bir ürün. Bebeğimiz umarım beğenir🌸❤️
Asli84 smnrsmnr kahverengi geldi mi peki? Renginden memnun musunuz? Kararsız kaldım çünkü biraz daha beklesem mi yoksa kahvesini mi alsam.
Emedko Asli84 kendi sitelerinde siyah var cnm bende ordan sipariş verdim . Trendyolda yok ama kahve var sadece .
Asli84 Emedko çok teşekkür ederim şimdi girdim baktım, grisine de ön sipariş alıyorlar. Çok sevindim.
Buseyllzr SmyyeeA Huggy Napp 8 in 1 aldım trendyoldan sallanması kalitesi çok iyi anne yanı özelliği de var çok memnun kaldım