AngeL- Czn2105 kalbini bozma herşey yolundadır allahın izniyle🥰 tekmelerini hissettiğimiz zaman bu korkularımız geçicek 😍
Czn2105 AngeL- ay evet ama o da gebeliğin 18-19-20-21. Haftaları gibi hissediliyor çok uzun zaman var gibi 🥹
cansualisa Buketmrn hyr hiçbişi kullanmıyorum bulantı oluyor ağrıyor karnım tuhaf bişi valla çökeltti beni
Buketmrn cansualisa bende 2 gündür öyleyim sadece temiz hava ve yürüyüş biraz kendime getiriyor sonra gene aynı
Buketmrn miracefemom7 6+1 daha 2 gün oldu başlayalı çok zormuş kussak biraz rahatlariz aslında böyle kusamayinca daha zor oluyor ilaç kullaniyormusunuz
Baharsss Buketmrn bende öyle diyodum bulanıyodu çıkaramıyordum bugun sabah aç karnına kustum akşam 7 ye kadar hiç bişey yiyemedim çubuk kraker filan fayda etmedi sürekli bulantı yaşadım 🤦🏻♀️
_Sema AngeL- selamm 🥰 , 7+4 olduk arada bulantılar oluyor kusma yok neyseki umarım böyle devam eder 🙏🏽
efflz mimar_anne 7+6 yım benimde hiç bulamtım olmadı ama belim çok ağrıyo bazen sizce normal mi bel ağrısı için çok erken bi dönem değil mi
mimar_anne efflz canım bol bol dinlen çok ayakta kalmakta belini ağrıtır ben 10 dk ayakta kalsam ağrıyor normal yanii
aylin1629 AngeL- yumurtlama oluyor mu diye merak ediyorum galiba denicem👍Canım bide benim bugün adetin 3. Günü ama erken bitiyo gibi kahverengi geldi bacağıma vuran bel ağrısı birde sol kasık ağrısı oluyor hiç böyle olmazdı neden olabilir fikrin var mı🤔
AngeL- aylin1629 dene bakalım canım faydasını görürsün inşallah 🙏🏻 söylediğin hakkında hiç bi bilgim yok bazen bende 3. Günde erken kesilirdim ağrılarım olurdu ama hiç üzerinde durmadım 🤷🏻♀️ Bi doktora gittiğinde danış bence ☺️