tarcinnnn Bebek odasına sallanan koltuk ya da sandalye aldınız mı acaba? Ya da herhangi bir koltuk. Benim şuan yerim var alsam mı diye düşünüyorum ama bi yandan da çok gereksiz mi olur diye düşünüyorum 🤔 bir de 2-3 yıl sonra ne yapacağım o var 🤭
HHhhK tarcinnnn almadim tekli koltugumun birini cocuk odasina koydum ve cok rahat ettim bebeklerimi hep tekli koltukta emzirdim kolumun altini desteklemem falan kolay oldu tekli koltukta tabi tercih meselesi ben cok kullandim rahat oldu
btlbsr tarcinnnn arkadaşım sallanandan almıştı hiç kullanmadığını söyledi. Ama tekli koltuk bence rahat olur ben normalde de kitap vs okurken hep tekliyi kullanıyorum. Yernizde varsa ilerde de kullanmak amaçlı alımabilir. Sallanan ben sevmiyorum diye tercih etmicem
btlbsr tarcinnnn tekli koltuklar hantal oluyor biraz çok haklısınız. Sallananlar daha az yer kaplar aslında daha sonra bebeğinizin odasında muhafaza edebilirsiniz erkek çocuklarda kız çocuklarda beğenirler ☺️ İsim ayrı alışveriş ayrı hepsi insanı kararsız bırakıyor sağ sağlim doğsunlar da e güzel şekilde büyütelim inşallah
tarcinnnn btlbsr inşallah gerçekten öyle kendime bir şey alacak olsam çat alır geçerim konu bebiş olunca 100 kere düşünüyorum her şeyde 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah ♥️