Kubracls Kızlar bu fiyatlar ne 400ler 600 ler havada valla ben Lüleburgaz özel hastanede 60 liraya yaptırdım
Selim_Alparslan Devlette gittim bir kaç yere yapmadılar . Randevu bulamıyorum Haftam bitiyor yaptırmayacağım zaten
tugbaninmucizesi Selim_Alparslan neredia hanim herhalde bi yabancı o var çünkü keske. Diler koyuncu ya gitseydin o yapardı
Selim_Alparslan tugbaninmucizesi Nereida imiş doktorun adı 🙄 pek sevmedim zaten . Ona verdiler canım direk zaten tanımıyorum oradakileri ilk defa gittim
pamuk_anne Selim_Alparslan Kocaelide 82 ₺ ödemiştik sonra bir de ücretsiz devlette yaptırdım ama bu fiyatlar ne kadaryuksek 😕
deletedmom321 AkelebekB valla ben kontrolü de testleri de devlette yaptırdım yapmaları lazım bildiğim kadarıyla
Yeniievli Selim_Alparslan bebde normalde Özele gidiyorum ama ikili test istediği zaman devlete gidip ücretsiz yaptırdım.
tugbaninmucizesi Selim_Alparslan son 6 günün var canim sen ara bence Güler hocam hastası değilim ama önde ikili test yaptırmak istiyorum böyle bir şey Mümkün mü de eğer Hayır derlerse de ki bu sesten sonra diler hanım da devam edeceğim de.
Ozge1008 Selim_Alparslan küçükköy duygu hastanesi 72 lira demişti ben sorduğumda. Değişmiş midir bilemiyorum ama