Busraey18 Tarhana çorbası Erişte Cacık Tatlıyi hiç yemek istemediğim için yok🤣 Saatlerce düşünüyorum ne yicem diye içim herşeyi kabul etmiyor 🤦
SusamTanecigi Deletedmom83940 yaz türlüsü makarna cacık birde bebis izin verirde yapabilirsem çaya browni
Deletedmon00881 Deletedmom83940 bir tencere dolusu yaprak sarması, biber, patlıcan kabak dolması yapıp geldim şimdi, yanına da zerdeçallı mercimek çorbası, yoğurt ve doğranmış domates, salatalık 😁
Derya_gumus Ben birsey sormak istiyorum herkes aksam menulerini yazmis yanliz ben hamile kaldigimdan beri et tavuk balik hicbirsey yiyemiyorum arkadaslar siz bu yazdiğiniz yemekleri gercekten rahatlikla yiyebiliyormusunuz:((( hicbirsey yiyemedigim icin yemekte yapamiyorum
Deletedmom83940 Derya_gumus valla yemeklerden tiksinme olmadı bende normal yiyorum bazen yaparken midem bulanıyor oda çok nadir
Momy_eyyuptalha Derya_gumus kaç haftalıksiniz kusura bakmayın ilk başlarda en alasını yaşadık mide bulantısinin her akşam serum la bitiyordu bende tiksiniyordum belli zamandan sonra geçti bizde Allah yardımcıniz olsun
Hatics Derya_gumus kocamı çok seviyorum yanlış anlaşılmasın ama yeminle yemeklerden tiksinmedim kocamdan tiksindim dakka başı banyoya sokuyordum
minismom Derya_gumus ay walla bende oyle 7 haftalık hamileyim ama yemek düsündükce bile midem bulanıyo zar zor yapıyorum bi kac lokma yiyorum ama sonrası malum insallah en yakın zamanda gecer ya ne fena biseymis mide bulantısı istifra ☹️☹️
Derya_gumus Momy_eyyuptalha 11 haftalık hamileyim bu durumda yaklaşık 4 haftadır devam ediyor hicbirsey yiyemez oldum üzülüyorum bebeğim için hiçbirseyden vitamin alamiyo malesef:(
Momy_eyyuptalha Derya_gumus korkmayın inşallah Allah’ın izniyle geçecek inşallah 🙏🏻 çubuk kraker sürekli tüketin meyve sebze bunlar iyi gelir