Rabiaseher Kizlar sabah sanciyla uyandim adet agrisi gibi ama duzensiz karnimda kasilma da var bide ishal olmusum bacaklarim da agriyo boyle olan varmi gercek sancimi acaba
Buseyllzr Rabiaseher Dinlenince geçiyorsa şiddeti artmiyorsa ve düzensiz araliklarla giriyorsa yalancı sancidir ama seni kivrandircak durumda ve dayanilmaz bir haldeyse sancı aralığı çok kısa ise belden kasiga ve karnına doğru yayiliyorsa doğum sancısı olabilir. Erken doğum riskin varmiydi?
benimmdunyamm Rabiaseher bence doktora git yalancı sancı dinlenince hafifler gecer dedi doktor bana gerçek sancı geçmez dedi
Rabiaseher Buseyllzr biraz uzandim belki gecer diye gecmedi cok siddetli degil duzensiz geliyo ama gecmedi bebegin suyu fazla oldugu icin erken dogum riskim var
Rehile Rabiaseher bende sizin gibi oturduğum yerde adet sancısı gibi geldi yatayım dedim gecerse yalancıdır dedim belimden kasıjlara vurmaya başladı toplanma vs yok erken doğum riskimde yok diye biliyorum sanki adet olacakmışım gibi alt bölgeden şimdi bişey akıcakmş gibi hiss ediyorum
Buseyllzr Rabiaseher o zaman bı doktora gidin mutlaka ne olur olmaz içiniz rahatlar en azından ihmal etmeyin 🙏
Sumyraa Rabiaseher gecmis olsun canım şuan bende ayni durumdayim 31.haftadayim bebegin suyu fazla o yüzden erken dogum riskim var dünden beridir asiri bel agrisi çekiyorum asla hareket edemiyorum ama bebek oldukca hareketli
Sumyraa Sonucu buraya yazarsan canim bende bilgilenmis olurum yarin doktor randevum var bakalim ne diyecek
Sumyraa Benim sekerim yok doktor yediklerinle alakali dedi protein agirlikli beslen dedi ama vejeteryanim bende bakalim nolacak yoğurt süt ayran ağırlık veriyorum simdilik