Kızlar öncelikle eğer aranızda hamile olmak isteyen anne olmak isteyip olmayanlar varsa asla pes etmesinler size kendi hikayemi anlatayım ben 17 yasında evlendim ve 18 yasımdan sonra korunmayı bıraktım 2 yıl cabaladık olmuyordu gezmedigim doktor kalmadı eger suan çabalamazsam daha sonra ya geç kalırsam diye yaş falan dinlemedim ugrastım hem maddi hem manevi cidden cok yıprandık eşimle 2 yılda butun doktorları gezdim ilaçlar 2 defa rahim filmi 1 defa histerskobi falan ve sonunda cok az da olsa pcos oldugumu ögrendim ne kadar denesem de tekrar olmadı hergun aglıyordum biri bana neden cocugun yok dediğinde yorganın altında hüngür hüngür ağlamaya baslardım eşim hep destekti bana kaynanam kızı gibi görür beni sagolsun bi gün cocuk konusunu açmadı ama ben cok üzülüyordum neyse bu yıl ocak ayında tv hakan coksuer doktorumu gördüm ve yanına gidecem dedim ve gerekirse tüp bebek yapıcam dedim ve iyi ki de gitmişim çok agladım cok dua ettim Rabbim dualarımı kabul etti ve ben 1 isterken Rabbim ikiz nasip etti ve ilk tüp bebek denemem de suan 14 haftalık ikizlerime hamileyim ve cok şükür bugun ögrendim ki bi kızım bi oğlum olucakkkk demem o ki Allah sesinizi duyuyor lütfen pes etmeyin banada dua edin sağ salim onları kucagıma alabileyim 😥🥰🙏