Aleynaakkis tugba_67 ultrasonda bakarken jel sürmek zorunda kalıyorlar jelde spermin hareketini yavaşlatıyor o yüzden bakmıyorlar
tugba_67 FatmaNur_27 bilmem 2 gün öncesinden çatlatma iğnesi olmuştum belki iğneye göre anlamıştır bilmiyorum ama ben araştırma hastanesinde yaptırdım siz özelde mi yaptırdınız
Kubra1235 tugba_67 benimde bakılmadan yapıldı canım Perşembe 12 de çatlatma oldum cumartesi öğlen asilamam oldu demekkii biliyorlar catladigini kesin çatlıyor Allah’ın izniyle bence o yüzden bakmaya gerek duymuyorlar
tugba_67 Kubra1235 ben belki araştırma hastanesi diye bakmamistirlar diycem ama özelde sonuçta bi bildikleri var ki bakmıyorlar gerçi araştırma olsa bile benim doktorum doç.bide ama alakası yok demekki catladigina dair bilgileri var dediğin gibi canım
Yagmrr11 nnnsss Nasılsınız iyimisiniz aşılamam olduktan sonra akşamı çok hafif bi kan gelmişti normal demişlerdi oluyomuş
nnnsss Yagmrr11 gelebilir bi pembe kan demişti ama gelmedi canım. Yani normal hiçbir farklı his agri sizi yok. Sizin kaçıncı gün oldu
Kubra1235 nnnsss benimde hiç ağrı sızım yok tutmadı mi diye korkuyorum biliyorum belirti olmayınca tutmadı anlamına gelmiyor ama yinede düşünmeden edemiyorum
tugba_67 Kubra1235 bende de sanki adet olacakmisim hissi var belirtiler ilk 3 4 gün vardı sonra gitti 🤦♀️
nnnsss Kubra1235 bende de hiç belirti yok canım . Belirtisiz de hamile kalanlar var üzülme. Nasipse olur
Kubra1235 tugba_67 hayırlısı ya düşünmemeye çalışalım 😅 imkansız biliyorum ama belirti aradikca kötü oluyorum