Zeynebinannesii 16+6 haftalığım bugün kahvaltıdan sonra feci bir mide yanması oldu ne yapabilirim. Nasıl geçer
Ela12 Zeynebinannesii valla canım bende aynı problemi yaşıyodum iki aylıkken başladı mide koruyucu yazdı doktor 35+2 yim hala daha devam ediyorum yemediğim günler zehir oluyo bana 😥
Asafinannesi Zeynebinannesii bi kase yoğurda elmanın kabuklarını soyup doğra, ye canım. Geçmezse yarım saat bi saat sonra falan sade maden suyu iç; sırtını yüksek tutup ayaklarının altına bi minder koyup uzan. Ben dr ilaç verene kadar böyle rahatlamıştım.
Ela12 Zeynebinannesii valla canım bende çok şey denedim soda şişeleriyle dolaşıyodum bıkmıştım bi ilaçla herşey şükürler olsun bugüne çok rahatım zaten zararsız çünkü mide koruyucu unutmaki çocuk midede değil tavsiye ederim doktoruna da sorabilirsin ben sağlık ocağından bittikçe yazdırıyorum bi zararı olsa yazmazlar
Zeynebinannesii Asafinannesi evde var deneyim inşallah yarar çok kötü ya allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
behrem bir yudum soğuk süt için geçmezse (ki genelde hemen geçiyor) 3 yuduma kadar tekrarlayın ayrıca mideniz ekşidiğinde uzanmayın ya oturun ya ayakta durun
Esrakky behrem Birgun acik kirmizi kanamam oldu cokk az sonra 2gun gecti teste silik cikti reglime daha ,8 gun varken ogrendim hemen kan testi yaptim 20 cikti 3 haftalik ogrenmis oldum
dilanbartos Kısa süreli çözüm İçin gaviskon. Uzun süreli çözüm İçin nexium ama düzenli kullanım gerektirir.