feyza61 Hanımlaaaar acil yardım bugün kontrole gidicez 15 haftalık oldum cinsiyet görür müyüz ya 🥹🥹🥹🥹 giderken çikolata yiyin diyenler oldu ne kadar zaman önce yemeliyim
twinboymama feyza61 ben 12. haftada bitter çikolata yedim vişne suyu içtim iki bebeğim de kımıldamadı 😂 13. hafta da aç karna gittim bayağı hareketlilerdi. kişiden kişiye değişiyor herhalde ya da bebelerin ruh haline göre
Istanbul2234 feyza61 browni yersen takla bile atiyor yani ben oglumda yarım saat önceden 2 adet browni yedim birazda su içtim doktor sürekli dönüyor dedi en sonunda yakaladı 😃
annesinin_beybisi feyza61 ben gitmeden saat öncesi cikolata yedim 17 haftalikti doktor daha aleti degdirir değdirmez söyledii🙂
feyza61 annesinin_beybisi ay peki kesin sonuç mu oldu ? 15 haftalık kesin olur mu acaba çok hiiiyycaaanlıııı
annesinin_beybisi feyza61 evet kesin 27+5 im degismedi. 16 dan sonra daha kesin diyorlar ama bilemiyorum🙂
sliya30 feyza61 çikolata yedim yine göremedim ilk çocuğumda 20.ci haftada öğrenmiştim kız olduğunu… Şimdi bu ikinci 14+4 de kontrolum var inşallah cinsiyetini bu sefer erken öğrenirim bu bebilinin 😂😂 çikolata yerim yine genelde çikolata olumlu 🤣🤣