_momy_ evettt maceramın sonuna geldim gibi son ay artık bebek heran gelebilir 40 haftayı da bekleyebilir sürpriz yapıp 36 da da gelebilir🌞😴🙏 sağlıkla gel miniğimmm 🌹🪷💙 sizlerin kaçıncı hafta aynı olanlar var mı
oykumm_1233 _momy_ ya saglıkla kucagınıza alın inşallah 🌸 bizim daha 13. hafta nasıl geçer şu zaman hiç bilmiyorum hiç bitmicek gibi 😔
Seyoelif _momy_ SELAMMM bende 34+3 teyim . 33 biraz karmaşık geçti .inşallah herşey güzel olur bizler için.
Elilar2225 _momy_ yaa ben 34 um daha 9ay olmadım🥲siz 7ay 21 günlüksünüz daha🥰zor geçiyor son ay her an patlayacak bir bomba gibiyim😁
_momy_ oykumm_1233 ay canımm inan çok hızlı geçiyor ben de dün gibi herşey her anı güzel çok zor geçse de 🍓🌸🍓🌸🍓
_momy_ Eda_65 bugün benim de randevım var sancılarım oluyor ama normal diye düşünüyorum hafta olarak erken 🥹🥹 ama belli de olmaz bebişlerin işi maşallah sizin son haftalar belkide günler
_momy_ Seyoelif oyyy amin amin herşey iyi olsun söylerken bir heyecan hissediyorum artık dokuz aylık ✅💜🌹 insanlar çok nazik çok kibar davranıyor iş yerinde sokakta çarşıda avmde apartmanda 🌸🧸🙏
Sbm050421 _momy_ canım 33 hafta 8 aylık oluyor 31-35 8.ay 36-40 9.ay , sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😇
Maliefem _momy_ simdi kafamda deli sorular 33 hafta 9 aya giriliyorsa 37 de 10 aya 41 de 42 de doguranlar 11 aylik mi doguruyor🤣😅😵
_momy_ Maliefem evet 33 hafta bitimi artık dokuzuncu aya girmiş oluyor yani bebiş dokuz ayını dolduruyor
_momy_ Maliefem bilemicem bu skala da bebek dokuz aylık değil kırk hafta dolumu dokuz ay 10 günlük şeklinde benim doktorumda böyle söylüyor
Yasemiinny _momy_ 33 hafta 9 ay diye geçmiyor ama 😊 bende 32 haftalık oldum 7 buçuk aylık diye biliyorum
Handecik _momy_ kuzum 33 hafta 9 Ay ise 41.haftada doğum yapanlar 11 aylık doğurur olur bebişlerini☺️evet hepimiz heyecanlıyız bir an once Sağlıkla dokuzuncu aya gelelim istiyoruz ama hesap yanlış😘
Gulibikkk _momy_ Bizde bugün 33+0 olduk 🥰🥰 bakalım ne zaman gelecek bebişler. Sağlıklı gelsinler de gerisi önemli değil 🥰🥰
Maliefem _momy_ sizde doktorunuzun uyarın o zaman yanlış hesaplıyor doktorunuza göre 11 aylik oluyor hamilelik sureci