minikerdeminannesi Merhaba kızlar yeni bir eve taşınacağız ve sonunda istediğim gibi eğitimli ve genç komşularım olacak nasıl güzel bir iletişim kurabilirsmim önerilerinizi almak istiyorum 🥰
Deletedmom623737 minikerdeminannesi istediğiniz gibi genç ve eğitimli komşularınız olacaksa nasıl iletişim kurmayı da bilmeniz gerekiyordu bence ☺️☺️
anne96 minikerdeminannesi komsularınızı bır seyler hazırlayıp tanısmak ıcın davet edebılırısnız ☺️ apartmana yenı geldım tanısma kahvesı cayı dıye gırebılırsınız ıclerıne ☺️
Nnanaa minikerdeminannesi allah banada nasip eder inş benimkiler hep suri 🤣 onlar bana bakıyo ben onlara sjjsjs
Saaki minikerdeminannesi merhaba sizin tabirinizle eğitimli ve genç komşularım olmasına rağmen 1 senedir sadece denk geldikçe selamlaşırız , komşuculuk sevmiyoruz ☺️
[silindi] Nnanaa Annemlerin komşusu Suriyeli ama onların yanında bizimkiler mülteci gibi. Adamlardan wifi şifresi almışlar😂😂
berceste5155 Istanbul2234 8 dairelik bina da bir tek ben varım desem eşim askeri personel o da nöbete gidince koca binada yalnız kalıyorum bütün komşular evleri dayayıp döşeyip gitmişler gelen giden yok sanırım samsunun en zengin komşuları bende
Mihrimahvuslat minikerdeminannesi eğitimli olması çok mu önemli sizin için 🙄🤔 bence okumayıp çok kültürlü insanlarda var örneğin annem kadın okula dahi gitmedi ben okuduğum halde benden çok ama çok daha iyi bilir herşeyi maşallah gayette akıllı biri eğitimli birinden çok daha şey biliyor 🤭 ve ben şu düşüncedeyim her okuyan iyi olacak diy bişey yok önemli olan kendini geliştirmiş olması çok şükür bende okudum ama insanları eğitimli okumuş yada okumamış olarak ayırmadım.