Eczacianni Ksinem ya ben çok hatırlamıyorum o kısımları 5.haftada görünmedi doktor dış gebelikten şüphelendi beta hcg ölçtürünce rahatladık. 10 gün sonra kontrole çağırdı orda keseyi gördü ama bebeği bilmiyorum kalp atışını da daha sonra duyduk
gozdebbc Eczacianni Ksinem Busraey18 saglikciaanne @Pemberuya Kızlar sabah hafif bel ağrısı ve kasıklarda batma vardı adet oldum zaten bir sonraki ay değerlendirmek istiyordum iyi oldu bı bakıma 😅
Pemberuya gozdebbc hayırlısı olsun canm benden de bugün leke geldi 1 hafta falan var adetime de bende meraktayım
Ksinem gozdebbc hayırlısı olsun canım stres yapmamaya çalış kafanı dağıt biseylerle meşgul ol bu konudan tamamen uzaklaşmaya çalış bende sonuç verdi 😊
gozdebbc Pemberuya Üzüldüm canım sıkma canını vardır herşeyde bir hayır. Adet başlamış seninde aynı gün olduk belki aynı zamanda hamileliklerimizi öğreniriz inşallah 🙏 bildiğin bir sıkıntı var mı Dr a çıktın mı hiç kadın doğuma
Pemberuya gozdebbc valla az daha geldi kesildi bende anlamadım yok canm her ay düzenlidir ilk kez böyle oldu sol göğsümde sızı var bide
gozdebbc Pemberuya hmm biraz bekle bakalım tamamen adet kanaması gbi değilse 2-3 gün sonra test yaptır
minik_koala_ve_annesi gozdebbc bende ilk denedigim ay olmadi yumurtlama domemi iliski uzerine cok durdum olmadi sonraki ay ustne dusmedim ama korunmuyordumda oldu allah nasip eder insallah canim sana ve tum isteyenlere