Aysekalkan Funda25 geçmiş olsun bacim birdaha nasip etsin sağlıkla kucağına al insalalh bı düşük de benim var çok zor 14haftalik
Aysekalkan Funda25 14haftalikdi çok zor bisey ama geçiyor kendini ümitsizliğe bırakma vardır bı hayır rabbim tekrar nasip etsin
Nebis Funda25 zaten en az 10 12 haftaya kadar altan bakıyorlar insanlar korkutmak için çok şeyler söylüyorlar kimseyi dinlemek lazimm.
Nebis Funda25 Allah.im tekrar sagliklisini nasip etsin inşallah benim eltiminde ilk öyle oldu şimdi çok şükür 2.ye hamile
Fatma0090 Funda25 alttan muayene kabul et bazen alttan muayene ile gözüküyor eger yoksada boş gebelik tir ama 8 haftaya kadar bekleme sansın var bu haftada da bebek olmazsa mudahale edilmeli
Busraey18 Tugbayasar07 geç döllenme de oluyormuş adet gününü degistiriyomus doktor bakalım ben yarın gidecem ne diyecekler kalp atışını duyabilirmiyim bilmiyorum
eab bende bebeği gördüm kalp atışınj duyduk fakat kese çok yavaş büyüyor 10 günde 2 mm büyümüş 6+4 haftalık ken 7_8 mm di hiç başına gelen yokmu acaba
Tugbayasar07 Busraey18 duyarsın canım bende ümitsiz bir şekilde gittim ama duydum kalp atışını bende yarın tekrar gidicem kontrole düşük riskim çok yüksek çünkü
Busraey18 Tugbayasar07 sevindim canım senin adına bende gittim ama yine sadece kese var doktorda olumsuz konuştu iyice moralim bozuldu haftaya yine çağırdı 😔