Hopee Bebek hareketleri biraz azaldı,mide yanması çok arttı,bebek kendini çok daha sık sertlestiriyor, bebeğinizin kilosu ne kadar bu haftada acaba, sezeryan olacaklar kaçıncı haftada olacak ,bir de rahimde baskı ağrı artmış durumda 💫
Sena646 Hopee 2-5 temmuz arası doğum var 36 haftalık olduk bugün bebiş çok hareketli bazen canım çok yaniyor 🥴🥳🤗
TugceArslan Hopee 36+0ım. Ve bugün oğlumu göreceğim için çok heyecanlıyım. Reflüm geçti ilaç kullandığım için sanırım. İlginç bir uykusuzluk başladı. Geceleri 3-4 saat boyunca uyuyamıyorum. Bir de rahimde büyük bir baskı var. Hakkımızda hayırlısı☺️
Mucizemiizz Hopee 35+4 teyiz benim mide yanmam hic olmadi ama hep nefes darligi var hamilelign basindan beri. 37+1 e gun aldik kismetse spinal dusunuyoruz
minik4550 Hopee 36 hafta bebek hareketi hic hissetmiyorum sertlesip toplanıyor sanci hissediyorum sürekli 38 e kadar dayanırsak 38de dogm olcak insallah
Hopee Sena646 evet hareketler can yakıyor artık, sağlıkla gelsinler, bizim doktor da 8 Temmuza gün verdi,Arefe günü o gün dedim ne olur ne olmaz diye,6 Temmuza gün verdi, o kadar durur mu bilmiyorum 🙂
TugceArslan Sena646 Biz de 36+0 olduk bugün. 27 hazirana gün verdi doktor. Acaba ikinci hamileliğim olduğu için mi sizden daha erken tarih aldık? Sizin ilk mi?
Sena646 Hopee aynen bizimde 8-9 demişti bayram olduğu için biraz öne aldık gününe karar vermedk henüz 🤗 geceleri aşırı haraketli oluyor artık sığamıyor desem o kadar hareket de edemez 😅😅😅
Hopee Şurup ilaç da kullanıyorum mide yanması için çok fayda etmiyor, süt de tuketemiyorum başka napabilirim bilmiyorum 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Hopee Sena646 bizim de hareket ediyor ama sanki biraz sıgamiyor da azaldı gibi hareketleri, ama çok sertlestiriyor kendini belirgin şekilde 🙂
Hopee Sena646 bence de öyle olmasın gerek , çünkü mesela bende çok kasılma ağrı oluyor, yalancı sancı nst de çıkmaz dimi heralde
Sena646 Hopee benimde geçen yalancı sanci oldu nstye çağırdı doktorum o günden sonra haftada bir gel dedi hastaneye gidesiye kadar sancım geçmişti o yüzden nstde sancı çıkmadı 😅😅😅😅
Hopee TugceArslan Maşallah biz de 36 ya girdik, yanmam arttığı için yemek yemeye korkar oldum, zaten ilk altı ay da bulantı kusma yaşadım,tam rahatladım biraz derken yanmalar 🤦🏼♀️
Hopee TugceArslan benim de ikinci aslında bilmiyorum bana da geç geldi tarih, normalde erken doğum riski vardı,o zamana kadar durur mu bilmiyorum 🤷🏼♀️
Sena646 TugceArslan evet kuzum benim ilk hamileliğin birde bebiş de önde gidiyor size neden erken tarihe verdi ki acaba 🤔 belki adet tarihi falan değişiyordur bilmiyorum ki
Hopee Mucizemiizz bende de başından beri nefes darlığı var , şu an daha da arttı, iki adım yürümekte zorluk çekiyorum, hayırlısı olsun inşallah, bebişler sağlıkla gelsinler 🙂
TugceArslan Hopee Doktordan çıktım şimdi. 27 haziranı bile beklemez muhtemelen dedi. Açıkçası ne kadar kalırsa o kadar iyi. Emme refleksi daha güçlü olur ve organlrı hayata daha hazır olur🙏🏼
TugceArslan Hopee İlk hamileliğimde mide bulantılarım olmuştu Allahtan bu kez yaşamadım. Cinsiyete bağlıyorum aslında doğru değil ama😁 Cinsiyetiniz ne?
Hopee minik4550 o sertleşme sırasında sizde de ağrı oluyor dimi, bende sancı gibi şeyler oluyor,nst de çıkmıyor pek yalancı sancı mı acaba
minik4550 Hopee benim zaten sancilarim var direk sanci oluyor He sertlesmede nefesim kesiliyor cok yoruldum bazen ağlıyorum adım aticak dermanım kalmıyor
Hopee minik4550 benzer şeyler yaşıyoruz,hem zamanında gelsinler istiyoruz hem de yorulduk bunaldık artık, kucağımıza alınca tüm zorluklar unutulur inşallah,az kalmış artık 🙂
Busraseyma Hopee 36+3den selâmlar lavaboya gitmekten acayip yoruldum lavabodanncikiyorum odaya geçmeden tekrar geliyo acaba sumu diye şüphelenmeye basladkm
Hopee Busraseyma Ay dimi ya , ben de tektiketeyim sürekli gece yarısı kaç kere uyandırıyor bu durum, su olsa direk çok gelir, bebişler baskı yaptığı için sık azar azar geliyor, hayırlısı ile sağ salim gelsinler artık inşallah 🤷🏼♀️