Figen Sevdiceklerim keşke yatabilsem erken doğum riskim var progestan kullanıyorum ona rağmen yatamıyorum malesef sürekli ayaktayım umarım erken gelmez.
edis22 Sevdiceklerim ben ilk 3ayimi hep uyudum ayi gibi. Sonra cok ferahlamistim ama simdi son 1 ayim cok kotuyum. Her yerim agriyir azicik yurudummu odemden elim ayagim agriyor hamlamis gibi felan😒
Sevdiceklerim Kar61 Allah yardımcınız olsun hiç ağrınız olmuyor muuu😳 ben 29 haftalık hamileyim aşırı bir bel ağrım var
8248013 Ozlm0916 1 yemek kaşıği sirke 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı da tuz yarım su bardagı da su karıştırıp gargara yapın gunde 2 defa Bı kaç gun dene Allahın izniyle rahatlarsın 🤲 cok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm
Sevdiceklerim edis22 ben 29 haftaligim daha ama azıcık yürüyünce sol bacagimin üstüne basamıyorum hem komiklerin ağrıyor hemde belimde bir sıkışma oluyor
Sevdiceklerim Kar61 hiç denemedim bu gebeligimde karnım aşırı büyüdü gören doğum yakın diyor ne yapacagimi bilmiyorum ağrı oluncada ister istemez korkuyorum
Ozlm0916 8248013 sagol kuzum yaptım neler neler yaptım hiç bi etkisi yok dolgu olacakta dogumu bekliyoz parol iciyom onunda etkisi yok ayda bir uysalliyor böyle dis hayirlsiiyla bi gecseydi ya cok zor valla kafami duvarlara vurasim geliyo
edis22 Sevdiceklerim benimde elimin ici ve ayagimin alti agriyor dr odemden dolayidir dedi. Uzanirken ayaklarini yukari kaldir dedi. Daha ilerleyen haftalarda dahada agirlasacaksiniz😁 rabbim saglikla kavustursunda bunlar gecici🤲🏻😇
Kar61 Sevdiceklerim doktorunuza danışarak hafif hafif yapmaya çalışın, benim bir ara sağ kürek kemiğim aşırı ağırıyordu egzersiz yapmaya başlayınca çok işime yaramıştı