Patito__ mLcLk 24 subat dedi dr dogumu o zaman dogarsa balik olacak 21den once dogarsa kova snnki koç olacak herlde
mLcLk Patito__ Aaaa doğru ya benim akıl gitti Balık ya da Kova 🤦♀️😅 bizden büyük abisiniz halbuki 🙈😌 17 Mart balık görünüyoruz biz de şu an için kısmetse 😇🙏🏼 Ben boğayım diye hemen boğa yaptım senin oğluşu 😝🤣
Selim_Alparslan Patito__ Merveanneoluyor Bilge35 bhdrrabia Arkadaşlar sonunda randevu aldım 20 Eylül’e ultrasona göre12+6 oluyor bebek geç döllenme olduğu için . Ama normalde 13+6 oluyor. İstanbul Üniversitesinde okuduğum için oranın tıp fakültesine aldım randevuyu hemen ikili test yaparlar mı ve ücretli mi ? bugün gittiğim hastane yapmadı bana yapan hastane ve üniversitelerin isimleri yazılı kağıt vardı ve adı vardı orda .
Patito__ mLcLk heheh bnm esim balik bircu insallah balik olurlar erkegin balik burcu cok ii oluyor 😊🙏
mLcLk Patito__ ahah inşallah inşallah 😇🙏🏼 Ben de Balık 🐟 olsuncuyum 😂🙈 bildiğim tüm balık bebekler çok uyumlu ve uysaldılar 😌
Merveanneoluyor Selim_Alparslan ikili test için son gün 13+6 ama bazen gelişim önden gidiyor. Ben 12+0 diye gitmiştim 12+5 ölçmüştü o yüzden 13+6 diye hesaplarken daha önde de çıkabilir. Yaptırmak istiyorsan bence biraz daha öne almaya çalış randevuyu
Selim_Alparslan Merveanneoluyor iptal ettim zaten canım önde olma ihtimalini hesapladım ve uzak gideceğim yer boşuna gideceğim yine 🙄
Patito__ Selim_Alparslan insallah dogru bolume randevu aliosun kadin dogummu bakior devlette bilemiorm bu konuyla alakali bilgililer cevap versin ucretsiz diye duymustum ama haberim yok
Merveanneoluyor Selim_Alparslan ultrasona göre önemli olan canım, ismi yazıyorsa yapıyordur tahminimce bi de üniversite hastanesi sonuçta. Üniversite hastanelerinde böyle işlemler için bir miktar alınıyor diye tahmin ediyorum ama o kadar yüksek değildir
bhdrrabia Selim_Alparslan doktor istemde bulununca kan vereceksin hemen yaparlar ama tabi rabdevu aldığın doktor yapıyosa eğer perinatolojiye gönderirse hemen yaptıramayabilirsin beni devlette gittiğim doktor perinatolojiye yönşendirince bende özele gittim uğraşmak istemediğim için
Bilge35 Selim_Alparslan üni hastanesi ücret almaz cnm . Ultrason ve kan yapılıyor rica etsen aslında çok basit bi işlem
Selim_Alparslan Bilmiyorum canım kadın Doğum yazıyor randevu bölümünde . Bugün gittiğim hastane biz yapmıyoruz dedi . Listede İstanbul tıp vardı . İnşallah yaparlar 😭
Selim_Alparslan bhdrrabia doktor belli canım sadece saat çıkıyor randevuyu öyle alıyorsun doktor şans artık
Bilge35 Selim_Alparslan önce kadın doğum doktoru görür seni sonra gün verirler . Ama sen durumundan bahset süre anlamında yardımcı olunur yani. Ben sağlıkçıyım böle gelen bi hastayı çevirmem ya . Allah rast getirsin