Merve201119 Busekocarkoca ilk bebegimi 17.ci haftada ikinci bebeğimi 15 te üçüncüye hamileyim bunda 15.ci haftadayim hissetmeye başladım seyirme seklinde
Pasalarimmmmm Busekocarkoca 15. Haftada hissetmeye başladım şimdi 24 haftalik olduk ilk oğlumu 17 haftada hissetmeye baslamistim
Asli03 Vildan53 ya benimde şuan 13 haftalık birşeyler hissediyorum ama emin değilim doktor çok hareketli olduğunu söylüyor hey🤲💕😘
Vildan53 Asli03 kız bebekler genelde erken hareket ediyormuş kız olabilir hayırlısı olsun sağlıklı olsun en başta tabi ki bende 1 hafta sonra cinsiyet oğrenicem bakalım kız mı hareketli bıdık 🙂
elifmtl 12.haftam bitecek yarım saat önce yatarken tam sol tarafımda pıt diye ufak dokunuş gibi bir his oldu doktorumuz hareketli Bi bebeginz var demişti hissettim mi bilmiyorum ama bu daha önce hiç başıma gelmeyen Bi şeydi 💕
minikturtam1 elifmtl bu dediginiz bende 14.haftada oldu. 14 te iki kere hissettim. 15te karnimda seyremeler oldu ama bebek degildi bence. Bu gün tam 16 haftalik olduk dün gece yine 1 kere hissettim.
elifmtl minikturtam1 ben de emin değilim ama hissi çok başkaydı. Umarım ileriki haftalarda daha kuvvetli hissedebilirim 😊
GlsMila Busekocarkoca ben ilk 12. Haftada minik minik 2 defa seğirme olduğunda hissettim gece 3-4 civarıydı heycanla eşimi uyandırdım 1 saat dan fazla bekledik olmadı sonra gün içinde çok nadir uzanırken olmaya başladı eşim ilk 17. Haftada evucunda hissetti kızımızı 🥰🥰🥰
Asli03 Vildan53 ya olabilir bak bende daha cinsiyeti bilmiyorum malasef hayırlısiyla inşallah canım 🤲💕