Zuhalsareelif ben 4cm açıklıkla gittim sancım olmadığı için suni verdiler 1.41 saatte doğurdum canım ben doktora gitmeden 3 gün boyunca çömelerek yer sildim yani ördek oturuşu diyorlar mutfağım büyük benim hem orayı hem oturma odasını sildim3 gün 1 günde 4cm açıklığım oldu çok şükür sonra doktor yatış verdi bende ördek oturuşu yaptım hastanede suni vermeden önce suniden önce açıklığım 5 olmuştu 1 saatte sonra suni verildi korkulacak hiçbir şey yok onda ara ara sancı giriyor hemşire bana istersen duş al yada yürü veya pilates topunda zıpla dedi bende önce duşa girdim göbeğimle belime sıcak su tuttum biraz kaynardı su ebe ayarlamıştı sonra çıktım pilates topuna oturdum sancı gelince yavaş yavaş zıpladım sancı yokken yuvarlak çizdim zıplamak çok zor oluyor yatağın kenarını tuttum ne kadar zıplarsam bebeğim daha kolay doğacak diye düşündüm kolay oldu doğumu sende böyle yap yürüyüş belki iyi gelebilir ama ben gebeliğim boyunca hiç yürümedim sadece markete gittim bu arada hurma ye ben günde 11 tane yiyordum inşallah pozitif bir doğumun olur canım benim Allah kurtarsın 🥰