Muzlupuding Alyadua1009 beta olarak istediniz demi , ben adete 7 gün kala kan verdiğimde çıktı hemde 150 olarak
Okyanus1 Alyadua1009 canım beta değerini belirttiysen çıkar yoksa her kan tahlilinde betaya bakmıyorlar diye biliyorum
Gorkim Alyadua1009 çıkmaz yumurtamanın 10.günden sonra diyorlar ki o gün tuttuysa eğer belki çatlama sonrası tutmuş olabilir en sağlıklısı 12.gün diyolar
SemaArin Alyadua1009 ben yumurtlamanin 9. Gunu verdim kan negatif çıktı çok üzüldüm 11. Gun idrar testi yaptim çok cok silik çıktı 11. Gun gece kan verdim 10 çıktı çok şükür
Berika8 Daha çok erken, adete 2-3 gün kala falan verin daha doğru olur bende adete 5 gün kala verdim sonuç muallakta
Pitircikk Alyadua1009 sonuç çıkmadı mı henüz ? İnşaallah varsa çıkmıştır bence de çok erken ama umutla beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Rabbim gönlünüze göre versin ❤️
Kubos01 Yumurtlamanın 9.günü negatifti canım 11 günü çok çok silik çıktı kanda 16 falandı yani 9.gün çok zor muhakkak çıkmazsa bekle tekrar ver
Durukubra2022 Kubos01 9. Günden sonra ilişki yaşadınızmı peki acaba yani o iki günlük süredemi olduda pozitif çıktı
Sevilayozdemir Alyadua1009 korunmasız ilişkiden 7 gün sonra kanda 10 gün sonra idrar testinde çıkarmış öyle duymuştum canım
annesinin_beybisi Alyadua1009 yumurtlamadan 8 gün sonra kan testinde yükselmeye başlıyor dedi doktor ama mesela 1_2 gibi degerler cikabilir o zaman da tam bir gebelik denemez yükselecek mi yükselmeyecek mi sürekli kontrol etmen lazım.