Semaaa321 Kızlar kızımın ismi kesin tek ada olucak emindim buna bugüne kadar ama bugün bi yazı okudum anne babanın cocuk üzerindeki en önemli hak ismiymis guzel ve anlamlı ve dinimizcede uygun olmasını istiyorum ama biturlu karar veremiyorum kapı süsü mü bile ada diye yaptirdim . Sizce hangi isimle uyumlu olur yardımcı olabilirmisiniz
turkeri-canan Semaaa321 Ben Ada sidra istiyordum ama eşim kabul etmiyor malesef o da sadece ada olsun diyor
Limonzeytin Semaaa321 ben eliz ada koyucam 🤭 baştan beridir istediğimz isim. Eliz olmasa elisa koyacaktm.2iside anlamları güzel. Eliz alımlı güzel emir veren hükümdar kadın demek,elisa cennetn kapısında bekleyen melek demek hayrlsı olsn👍😊
mucizem721 Semaaa321 Semaaa321 Eslem Ada (Eslem ismi yaratıcıya sığınan anlamında ) Eliz Ada ( cennette bir ağaç ve emir veren prenses demek Eliz ) Minel Ada ( cennetteki inci tanesi )
Semaaa321 turkeri-canan ya benim eşim severken bile ada diye seviyor okadar alistiki değiştirmeyi düşündüm kaç kere kızdı bende diyorum bari yanına dinimizce uygun bisey olsun biz gene ada diye sesleniriz.
Semaaa321 Limonzeytin teşekkür ederim eliz ada guzelmis aslında hiç aklıma gelmedi sizinkide hayırlı olsun inşallah 😇
turkeri-canan Semaaa321 kesinlikle bende aynı şeyi soyledim bırak kimlikte yazsın kulagına okunsun sadece sen yine ada diye seslen oyle sev diyorum nuh diyor peygamber demiyor sidra nında anlamı çok hoşuma gidiyor kulağa hoş geliyor isim olarak