Xxz güzel fallan degil neresi güzel zorla yapılan hiç birşey güzel değildir kendi isteğinle yapılması gerekir evet zorla yurt dışında yaşıyorum gece suyum geldi hastaneye gittik apse topar açılmam sancım yoktu bir gün bekledim sezaryen almadılar ne kar dil döktük elim de bende hadi oğluma birşey olsaydı o zaman bıkacaktı bir gün beklenir mi birde bende bakteri vardı oğluma geçme olasılığa %95 ken birde normal doğum olduğum ama gelde bana sor ne kadar zordu oğlumu çıkarırken resmen tırnaklarını kullanmış hayvan ebe oğlumun kafasında onun yüzünden hasar oluştu oğlumun kafası normal doğuma göre büyükmüş normal doğum olmaması gerekiyormuş ama ülke kanunlar böyle diyerekten normal doğum yaptılar oğlumun kafasında hasar olduğu bir çıkardılar ki diyor eşim sanki hayvan bıza doğum yapar ya onun gibi çıkardı diyor ben böyle birşey görmedim diyor eşim neden sezaryen varken benim oğlumu normal doğum yaptılar kimse kimseyi zorlayamaz ama burda böyle maalesef zorla olduğum hiç te memnun değilim normal doğumdan ben bunu bilir bunu söylerim