NazAkyol06 Kızlarr bi kaç saat sonra bugün sezeryan doğum yapacağım hem korku hem heyecan herşey tavan yapmış durumda 😥 bana ve bebeğime bolca dua eder misiniz ? İnşallah size pozitif doğum hikayemi anlatırım burada 🥰
Yasemiinny NazAkyol06 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sizin içinde bebek içinde çok iyi geçsin 😊
Nzl_1999 NazAkyol06 bende 39+3 günlük hamileyim son 4 günüm kaldı iki gündür burnum kanıyor dün az geldi bugün daha fazla geldi sizde hiç oldumu
myangelson NazAkyol06 rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh işini kolaylastirsin ağrıların da çok az olsun inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰🥰
Mercimek-vee-annesii NazAkyol06 bende 1 saate gireceğim doğuma Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻🙏🏻
NazAkyol06 Nzl_1999 yok bende hiç olmadı ama etrafımda olanların duymuştum burun kanaması normal sanırım gebelikte
NazAkyol06 Mercimek-vee-annesii Amin Rabbim seninde yardımcın olsun saglikla.kucagına al bebişini canım ❤️
Gamzer NazAkyol06 Sağlıkla kucaginiza alın insallah❤ Bende 8 gibi gidicem bakalım sancım cıkarsa nst de hemen doğuma alacaklar. Rabbim yardımcımız olsun.😊
Arife1126 NazAkyol06 ahh canım bende şuan hastaneseyim sabah suyum geldi🥹 bende bekliyorum bakalım🙏🏻 Rabbim sağ salim kacuşmak nasip etsin inaşllah🙏🏻🥹