Arife1126 Kızlar lütfen dua edin çok korkuyorum🥺 Sabah 4te suyum geldi şuan hastanedeyim🥺 Duanıza çok ama çok ihtiyacım var 🥺😓
Arife1126 CiCi_BeBe_AnNeSi ya çok ama çok teşekkür ederim🥹🙏🏻🙏🏻 Şu mesaj gerçekten o kadar cesaret verdiki anlatamm🥹🙏🏻 Allahım razı olsun senden inşallah canım🙏🏻
Arife1126 Selencnbz Allahım senden razı olsun canım🥹🙏🏻 Cidden o kafar ihtiyacım varki bu mesajlara🥹🙏🏻
Selencnbz Arife1126 doğunca haber bekliyoruz canım İnşallahhhh herşey yolundadır, Allah yardımcın olsun
Ulviye42 Kızlar benim size birşey sormam lazim iki 3 gündür kesik kesik kokusuz su geliyo biranda geliyo ve kesiliyo sizce neden bende mi doguruyorum lütfen cevap verin 😔😔
Miiiii Ulviye42 doktora gorun canim muhakkak benimde ilki oyle oldu kendi doktorum ilgisiz kaldi idrardir dedi hep en son icime dogmus gibi devlete gittim meger suyum.siziyomus bitmis bile nerdeyse apartopar sezeryane aldilar. Hastaneye git bes dk alttan bakiyo su mu idrarmi diye en azından kafan rahat olur
Gezgin4592 İdrar olmasın mı,yani kendinizi sıkıp tuttuğunuz halde geliyorsa,kese yırtılması olabilir 🙄🤔
Ipeksari57 Arife1126 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir doğum olsun canım benim bak merakla doğurdum diye yazmanı bekliyorum 🌸🥰 Bebeğimin mis gibi kokusunu içine çekmene az kaldı Rabbim kavuştursun sizi en güzel şekilde ♥️🤲🏼
minik4550 Arife1126 rabbim saglikla kavuştursun inşallah 🥰❤ herhangi bi belirtin varmiydi öncesinde bi sıkıntı bi sanci gibi
Ipeksari57 Arife1126 Rabbim senden de razı olsun canım benim ♥️🌹 Bir nebze olsun iyi geldiyse mesajım ne mutlu bana 🥰🌸
idil_SY Arife1126 Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Şu su gelme olayını çok merak zdiyorum 37 haftalığım bende ağrılarım sıklaşmaya başladı ama suyumun gelip gelmediğini anlayamamaktan endişeliyim bende 🤭
annesinin_beybisi idil_SY kız anlarsın. ben nette video izmemistim doktor anlatıyordu anlaşmayacak gibi değilmiş ılık bir su akıyormus cok fazla miktarda 🙂
Arife1126 idil_SY Allah razı olsun canım 🙏🏻🥹 Ben bu sabaha karşı 4te lavobaya kalktım sonra odaya giderken içimden su boşaldı sonra acabamıki dedim sonra yine geldi dedim bu su🥹