Edaeren Dün saat 21:58de spinial sezeryanla oğlum dünyaya geldi 34+5 3kilo doğdu ama solunum sıkıntısı yüzünden kuveze aldılar dua edin kızlar fazla kalmasın hastahaneden birlikte çıkalım
umyahsen Edaeren gözünüz aydın canım hayırlı olsun Rabb’im sağlıkla hastanedeen çıkmayı nasip etsin inşallah 🤲🤗
BenEsra Edaeren geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz yavrunuzla Sezeryan zormuydu ilk ayağa kalkmak nasıl tavsiye ediyormusun ben 36 haftalık hamileyim nasıl doğum yapsam bilmiyorum korkuyorum
edis22 Edaeren gecmis olsun canim. Rabbim anali babali buyutsun. En tez zamanda birlikte bebeginle evinize donersiniz insallah🤲🏻 ya bende 35deyim. Korktum simdi😬 ya bende erken dogururusam? Erken dogumunuzun sebebi neydi acaba?
Edaeren umyahsen amin canım sağol darısı tüm hamilelerin başına sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin Rabbim 🤲
ezgi_ulutag BenEsra normal yap İlk doğumum normaldi 2.ciyide normal istiyorum son 13 gün kaldı hergun bir heyecanla geçiyor bu gün gelirmi diye 😊
Edaeren BenEsra bide aslında bizim nasıl doğum yapmamız değilde bebekler nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyolar ☺️ benim erkenci kuş gibi erken gelmek isteyenlerde oluyo 🙈
Edaeren Bu 3. doğumum diğer ikisi normal doğum oldu bebeğim makat gelişi olduğu için direk sezeryana aldılar normal doğum daha iyi hemen ayaklanabiliyosunuz sezeryan doğum sonrası ağrım çok oldu ayağa kalkmak baya bi zor oldu
Ayliz_123 Edaeren geçmiş olsun gözünüz aydın merak etmeyin bu süreçte siz kendinizi toplayacaksınız oda kendini toplayacak birlikte çıkmazsamızda canınızı sıkmayın dinlenip iyileşmeye bakın geçici bir süreç inanın moralinizğ iyi tutun sütünüz olsun bebişe yarasın
Ha134548 Edaeren merhabalar İnşallah bebeğiniz de siz de sağlıklıca kavuşursunuz 🥰 ben de 33+4 üm suyum azaldığı iÇin sürekli kontrollere gidiyorum 2 güne bir. Şimdi doğarsa diye korkuyorum 😔 böyle yazılar görünce de mutlu oluyorum bir sorun olmaz Allah’ın izniyle ❤️
Edaeren Ha134548 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin bugün ben çıkıyordum hastahaneden ama bebeğim kalıcak ne kadar kalacağı belli değil lütfen dua edin bir an önce kavuşayım oğluma 🤲😔
sanslibiranne Ha134548 canım şimdi durumun nasıl benimde suyum azalmış beni de devamlı çağırdı doktor
Ha134548 Edaeren Ciğer geliştirici vurmuşlar mıydı doğum öncesinde? Hiç canını sıkma sonra hep yan yanasınız mis gibi. Çok sürmez merak etme. 32 haftalık arkadaşımın bebeği 1 hafta kaldı kuvezde. Sen büyük doğurmuşsun haftası kilosu falan. Çabuk çıkar merak etme 🌼 Rabbim kavuştursun amiiinn
BenEsra Ya benimde burdaki tarihe göre 25 günüm kalmış ama erken gelmezse tabi nasıl doğum yapcam cok korkuyorum Sezeryan bile düşünüyorum korktugum için 🥲