Meneksse Leylimley16 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda en güzel şekilde 🌼❤️
anneyimmm42 Leylimley16 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻 süreci bizlerle de paylaş inşallah
Leylimley16 Gamzer benim artı ameliyatım da vardı. Kist için yani korkulacak birsey yok hala yürümeye kalkmadım ama ağrılarım tabii oldu sonra ağrı kesici yapıldı bundan sonraki süreci bilmiyorum ama korktuğum kadar olmadı şükür🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gamzer Leylimley16 Bende doğurdum canım😊 Rabbim herkese evladina sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah❤
Leylimley16 anneyimmm42 eve geldim biraz daha rahat yürüyebiliyorum idrar yaparken ağrım oluyor kanamam da adet gibi ağrılı onun dısında gaz sancıları çok arada geliyor baska da birsey yok hala kndim ilgilenemiyorum bebeğimle eğilip rahat hareket edemediğim için
Leylimley16 anneyimmm42 spinal oldum ben alt taraf uyusuk oldugu için birsey hissetmedim ama ameliyat sırasında göğüs aramda bıçak saplandı sanki nefes alamadım o da bastırdıkları için büyük ihtimalle zaten uyusukluk gecince ağrılar baslıyor