Izlem_trky55 Ultrasonda pipiye benzer cıkıntı görüp ilerleyen zamanda kız olduğunu öğrenenler varsa toplaşın kızlar bir de ultrason goruntusu varsa cıkıntının yükleyinde bakalım benim gibi olanlar vardır 🤦🏾♀️
ruya-11 Izlem_trky55 https://resimyukle.io/r/3Hg4iGrhCk 18. Haftadayız en son 15 haftada erkek dendi bu fotoğrafla bilmiyorum acaba değişir mi
Rabia-66 Izlem_trky55 Canim ☺️banada ilk erkek %90 dedi sonra bi gittim kordonu kapatmış organi görünmiyor dedi bende dedim siz erkek demistiniz öylemi dedim diyor evet dedim bende gördümki kordon vardi önü belli degildi henüz kesin değil 1 hafta sonra inşallah kontrolüm 😃 cok heycanliyim. herkes kafasina göre diyor ki iste bence erkek olacak kimi kiz diyo sonradan herkes erkek bence bu demeye basladi gelde gicik olma
Burcutf Izlem_trky55 benim 12+4 te cok büyük ihtimal erkek ama kesin demiyorum demişti. Pipisini gostermisti. Sonra fetal dna sonucunda kız olduğu çıktı ortaya. Sonrasında kendi doktorumda başka doktorlarda kız olduğunu söyledi. En son detaylida da kız dediler. Zaten fetal dna kolay kolay yanılmaz ama insan bazen şüpheye düşüyor. Rabbim sağlıkla sıhhatli dogmalarini nasip etsin inşallah🤲🤲🤲
Caglaasya Nur000 yaaa şu an çok şaşırdım 12 haftadan 17. Haftaya kadar erkek denildi hepsinde o çıkıntı çok net belliydi hele 17. Haftada daha da net belliydi detaylı ultrasonu beklemek en mantıklısı sanırım net bişey için
bebegim42_ Nur000 detaylıda net oluyor mu acaba çünkü bana bir kız bir erkek dendi 21 e girdim bugün detaylım var
Nur000 Izlem_trky55 doğum yapalı 10 ay oldu bu telefonumda resim yok maalesef. Çıkıntılı yeri kordonla karıştırmış
Bellacaio Izlem_trky55 o çıkıntı kız bebeklerin bazılarında çok belirgin oluyor. Klitorisi zamanla düz hale geliyor. Bu sebeple de erkek diyorlarmış.
Izlem_trky55 Nur000 yaaa çok sevındım geçmiş olsun sağlıcakla büyütün inşallah ben buraya eklesem hatırlar mısınız ?
Busrakuzeyasaf25 Izlem_trky55 https://resimyukle.io/r/gFyrAZMamF Bana erkekte olabıkır kızda olabılır denılıyır sureklı pazartesi benimde belli olur ınsallah
Elif0611 Hafta ikili taramada doktor çıkıntı var erkek gibi dedi 14 te başka doktora gittim kesin kız dedi
Izlem_trky55 Bellacaio evet öyleymiş bende duydum ama orda 14+3 dü aslında cok da küçük değil ama bu cuma bellı olur inşallah
dezgi Izlem_trky55 canım benim ogluş aynı böyle gösterdi😬🤭 doopler yapsalardı çok net anlardı anlardı kan akışından onun pipi olup olmadığı
Izlem_trky55 Burcutf canım elinde o pipi dedıklerı seyın ultrasonu var mı acaba ? Ya da gormussundur illa ki benım attıgım fotolara benzıyor mu
Burcutf verocka muhtemelen o çıkıntı vajina oluşmadan önce çıkıntı şeklinde görünmesinden kaynaklı bir yanılmaydı.
verocka Bana 12. Haftada erkek dedi kesin gibi konuştu ama bize pipi falan göstermedi çıkıntı gördüm pipi gördüm hiçbir şey söylemedi ben tüm doktor anını videoya kaydediyorum o görüntülerde bunu buldum. Benim de içine hep kız doğuyor ama bakalım.. hatta rüyamda cinsiyetini öğrenmeden önce şey görmüştüm doktor erkek diyor ama sonradan da kordonla karıştırmışım diyordu 🙄🙄🙄   Bunlar bacak arası görüntüleri
Izlem_trky55 verocka canım sen ne zaman doktora gıdeceksın ? Ben 18 haftalık oldum çarşamba özele randevu aldım belli olur inşallah 😊
superstar_00 Izlem_trky55 13.haftamda erkek dedi bu kadar belirgin bir pipi sonradan degismez dedi 16.haftada kız dedi.