Burcu0707 Elifylmz-35 adet duznsziligi var doktora git adet sokturucu versin gebelik yok kesin ama adet olamamakta sorun jinekolojik bir muayne ol
Mor_papatya_ Elifylmz-35 Evlendikten sonra yada kürtajdan sonra böyle olabiliyo kzum ama senin baya gecikmiş yarın bida git bence. Bende hala adet olmadım en son 7 Mayıs ta oldum bida yok inşallah güzel haberler olur🍀
rizelipek Mor_papatya_ bendeee 8 mayısta oldum cuma test yaptım ve kan verdim sonuç pozitif yarın doktora gideceğim 😊😊 inşallah sende de vardır
Mor_papatya_ Elifylmz-35 Rabbim nasip etsin vardır inşallah ama gebelik testine güvenme en iyi sonuç kan vermen olur en azından gebelik yoksa bile sağlık açısından kontrol olmuş olursun. Bende öğleden sonra kan vermeye gidicem 38 gün oldu gelen giden yok 🙇🏻♀️
Elifylmz-35 Mor_papatya_ kan verdim acilde 0,7 çıktı normalde hep negatif yazardı 2 gün sonra yeniden gelip kan verin dediler gittim bu sefer direk 0 çıktı
Mor_papatya_ rizelipek Bugün biraz kanamam geldi adet mi başka bişey mi bilemedim doktora gitmeye gerek kalmadı gibi😟
Mor_papatya_ Elifylmz-35 Doktora gittim de düşük te adet kanaması da olabilir dedi kan tahlili den sonra belli olur inşallah 🙏🏼🍂
Mor_papatya_ rizelipek Hiç bilmiyorum kzum saat iki de çıkıcak kan adet kanaması gibi değil ara ara geliyo ama doktor adet kanaması düşük te olabilir dedi kan tahlilini bekliyorum 🌼
Mor_papatya_ rizelipek Negatif kuzum 0.100 çıktı gecikmem 38 gün oldu doktor normal bazen olabilir dedi bişey vermedi ultrasonda da çıkmadı
Mor_papatya_ Elifylmz-35 Sonuç negatif kuzm 0.100 çıktı gecikmeyi sorduğum da bazen böyle olabilir kanamam olduğu söktürücü vermedi