aleyulutas 2 cm açılmam varmış, daha bu haftada çok erken değil mi 😞 doktor en az 3 hafta daha bebişi içerde tutmamız lazım dedi
Babysharkdutdutdut aleyulutas hiç belli olmaz canım 1 2 cm le 1 2 ay bekleyen de var birden açılması ilerleyen de. Umarım zamanında gelir bebişin
Gorkeminannesi aleyulutas o bir iki santim açıklığı parmaklarıyla yapiyo nerdeyse zaten kafanıza takmayın bence
aleyulutas Babysharkdutdutdut nst de bi kadın geldi 40+3 haftalıkmış benim daha yeni 3 cm oldu dedi normalde kıyaslama asla yapmam ama içime dert etti konuşa konuşa
Rabiakrky 30 haftalıkken 1 cm açılmam vardı şu an 37+4 üm bi sıkıntı olmaz inşallah cnm strrse sokma kendini
aleyulutas Rabiakrky serum taktılar 1 saat arayla da iki kere nstye bağladılar ondan korktum bu kadar, bi de yan tarafımda doğum vardı sesler de strese soktu beni 😅
aleyulutas Gorkeminannesi ilk gebeliğim olduğundan çok cahilim şuan ufacık bir şeyde hemen böyle evhamlanıyorum
Rabiakrky aleyulutas ahh bnde de öyleydi ama ben bi gece yatırıldım ondan sabaha kadar 6 kere falan nstye bağladı sabah taburcu oldum turp gibiydim vallaa
Gorkeminannesi aleyulutas benim de 32+4 suan hastaneye gitsem nst ye baglasalar sancı cikar çatı muayenesi yapsa açıklık var der illa bisey diyolar yani can taşıyoruz ve cok hassasiz onlar da bunu biliyo ama tecrübeyle öğrendiğim bisey varsa doktorların her dediğini kafaya takmamak…
aleyulutas Tubaanne1 Ebe muayene etti bana da çok erken geldi ama kasılmalarım olduğu için direkt çatı muayenesi yaptılar