Mercimek-vee-annesii 24 Mayısta sezeryan oldum spinal anestezi oldum belden uyuşturma ilk başta iğne olurken kendini asla sıkma hiç birşey yok sinek ısırığı kadar ameliyathane dekilerle sohbet ettim o ara hissetmedim bile zaten lavobo için sonda takılıyorlar ilk 4-5 saat onlasın uyuşuk olduğun için daha sonra hemşireler geliyor kanama kontrolü yapıyorlar 2-3 kez karnına bastırarak ama hissetmedim uyuşuk olduğum için sondayı çıkardıktan sonra yürütcekler seni hemşirenin koluna gir ve asla yere bakmadan karşıya dik bir şekilde bak yere bakma basın döner ağrın olur çok kısa yürütüyorlar bol bol sıvı tüketmeye bak ki doktorun kontrole geldiğinde lavoboya çıkmış ol büyük abdestin küçük için hoşaf içmeye özen göster bağırsakların çalışsın
Eve çıktımda ilk 2 gün kendimi sıcak tuttum ki herhangi bi tutulma olmasın bel ağrısı yada kafa ağrısı Nescafe içtim ağrılarımin çoğunu götürdü eve gelince de bol bol yürüdüm ve yesllik yedim su içtim hoşaf içtim duşa gelince girerken ilk gün su geçirmez bant oluyor ben doktora tavsiyesiyle çıkardım duştan sonra dikiş yerinin gazlı bezle kuruluyor doktorun önerdiği krem yada sprey sıkıyoruz benim aklıma gelen bunlar sizin sorcak olacağınız şeyler varsa sorabilirsiniz