Vildan1996 EryaCa hadi darısı başimiza inşallah nasıl geçti dogum süreciniz normal mi yoksa sezeryan dogum
Vildan1996 Pelinnn7 benim sancım hep 70 lerde doktorum surekli normal diyor bende pek anlamıyorum kaç olması gerektigini
Pelinnn7 Vildan1996 valla keşke doktorlar bi açıklama yapsa şu kadar olunca sancı oluyor diye hiç bişey bilmeden bişey yok diyip gönderiyorlar anlamıyoruz etmiyoruz 😅
Tssemanur Pelinnn7 benim doktorum ayağına kadar ıslanırsın 5 dk da bir sancin olur o zaman gel dedi. Panik yapma korkma dedi
Tssemanur Vildan1996 canim benimde surekli oyle gelio. Beyaz yada seffaf oluyor. Ama normalmiş vücut kendini doğuma hazirlio ama farklı renk gelirse kırmızı pembe falan o nisan oluyor.
uyanancirkiin Vildan1996 uygulamaya göre son 14 gün. Hiç belirti açıklık falan yok sadece kasılmalar oluyor o kadar 😅 temmuza kayacak gibi duruyor 😅
uyanancirkiin Harleyqueen bendende bikaç gündür aynı şekilde yoğun sümüksü akıntı geliyordu bıgün kontrolde söyledim doktora idrar tahlili verdim ve enfeksiyon çıktı.
09Zeynep09 Vildan1996 Son 10 gün benim grip olmam küçük oğlm var oda hasta heran dogum olabilir bilmiyorum nasıl olcak aklım oğlan da kalacak bian önce iyileşmenin lazım bebiş olmadan bakalım agrılı sızılı gidiyor sizin nasıl geçiyor kaç gün kaldı