Nistik Vildan1996 37+6 yım ama gelen giden yok şuan sancım bile yok. Bakalım ilk hamilelik hayırlısı.
Ceycey54 Rabiakrky 2 gün var aramızda inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız. İshalı bana kan hapım yapıyor sizede o yapıyor olabilir mi
Rabiakrky Ceycey54 yok ben mide rahatsızlığından dolayı bıraktım artık doktorumda gerek görmedi zaten anlamadım daha düne kadar bile çok afedersin kabızlık sıkıntısı yaşıyodum bu gece ishal
Zehra-46 Vildan1996 son 7 gün şuana kadar tek bir sancım yok ikinci gebelik ilki erkek ve normal doğumda bu da normal görünüyor şuan herşey ama beklemedeyim artık beklemekten de sıkıldım heyecanlıyım.biraz
Elifkkm Vildan1996 Son günüm salı sabahı doğuma giricem inşallah 2. sezeryanim olacak umarım kolay geçer
Bsrbsrrr Haticecey çatım basık demişti en son gittiğimde bebeğin kilo almasına bakacaktı ona göre gün verecekti falan bakalım randevudan sonra yazarım🥰
Elizzannesi Sanempolatt bizde 22 haziran da kavuşuyoruz artik hersey okadar zor ki uyku yok bisey yapamıyorum