eymeninannesi123 3 saattir böyleyim belim kasıklarım çok ağrıyor 20 saniye sürüyor gidiyor ne önerirsiniz 39 + 3 um
Zeynepbanu34 eymeninannesi123 15 dakikada bir gelirse bekleme hastaneye git doğumun başlıyor olabılır benım 37 haftalıktı saatte 1 sancılandım sonra yarım saate düştü hastaneye gittim doğuma aldılar onu anlıyorsun zaten geçmiyor ve gittikçe çoğalıyor ağrı
mirage333 eymeninannesi123 bu hafta kontrolde doktorum dogumun nasıl başladıgını anlayacagımı anlatti. Doğum başlama sancısı kasıklarda degil gögüs altında olurmuş. Bebek yukardan aşağı itildiği için.
rizelipek Bence yalancı sancı değil sıklaşmasını bekle hemen gitme hastanede heyecandan geri gidiyor tabi evine yakınsa gir bi duş al sakinleş saat tut
eymeninannesi123 Zeynepbanu34 gecmiyo canım Saat 6 dan beri dakikası fazla düşmedi için bekliyorum ilk yarım saatte bir geliyordu şimdi 15 dakika da bir geliyor
rizelipek eymeninannesi123 dikkat et bi anda açılman falan olabilir hastane yakınca 15 dk düşünce git derim tek nefeste doğar inşallah sağlıkla
eymeninannesi123 Aslaninannesi01 ayyy inşallah şimdi eşim gdelim diyo ama siklasmasini beklemek istiyorum hastane yakın olduğu için
Aslaninannesi01 eymeninannesi123 bnce gidin nst ye baglanirsnz açıklık kontrol edilir kafanız rahat olur Allahm çok kolay doğum nasip etsin inşallah
eymeninannesi123 Aslaninannesi01 sancı çıkıyor ama 0 açılma kağıt imzalayip çıktım yarın doktoruma gidicem yine gece bişey olursa gel dedi evim hastanenin bı üst sokağında o yüzden çıktım
Hoppala Ara ara sancı gelmesi ne demek. Benim regl ağrısı gibi olunca git gel olan bişey değil ki hep devam eden bişey oluyor
eymeninannesi123 Hoppala 20 dakikada bir belimden kasıklarıma kadar sancı geliyo kuzum ama regl sancısı gibi değil biraz daha şiddetli
Hoppala eymeninannesi123 anladım canım hadi bakalım inşallah en az acıyla doğum yaparsın sağlıkla kavuş bebeğine :)