Esmanury Merhaba hanımlar bağırsaklarından problem yaşayanlar var mı ? Ben oldum olası çekerim hamile kaldğımdan beridir de bir türlü düzene girmedi ya kabızım yapamıyorum karın ağrısı çekiyorum ya ishalim su gibi gidiyor ne yesem aynı durumu yaşayan var mı? Ne yiyeceğimi şaşırdım artık🙁
Esen Ben ilk defa oldum 1 haftadır isalim atlatamadım ilaç almak istemiyorum patates muz da yiyemiyorum şaştım kaldım napacagimi
Esmanury Esen geçmiş olsun acilde serum bağlıyorlar ishal geçmeyince ama kronik bi hal aldı artık bu durum ne yemeliyiz ne yememeliyiz bilmiyorum.
Esen Esmanury benim ilk kez başına geliyor bende anlayamadım niye olduğunu yarın doktora gidicem bakalim ne diyecek
Esen Esmanury evet gittim ilaç yazdı reflor adında kullan dedi isal nedeniyle bebeğim haftada sadece 100 gram almış çok üzüldüm gerçekten 😔
aylince23 Bana da oldu öyle bir ishal oldum ki acile zor yetiştim sonra patates muz derken kabız oldum onun ağrısını çektim bi orta yolu bulamadım. Çorba iç dengeli beslen meyve çok yeme herşeyi kararında yap. Ben şuan düzeldim çok şükür