nazli_akdu Hanımlar 36 haftalık hamileyim artık iyice zorlaştı benim için. Doktorum 39. Haftada sezaryeni gerçekleştirmekten yana daha öncesinde olan var mı ? 37 veya 38 de doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Edabykl nazli_akdu ben dogum yapmadim henuz ama bir hafta bile bebek gelisimi icin cok onemli bekleyebildiginiz kadar bekleyin derim genelde 38.haftadan sonra olani iyi
EmineDefneGokce nazli_akdu benim düşüncem 37 erken . 1 haftada bile bebek anne karnında ciğeri baya gelişiyor . 38 39 arası iyidir
NrcnGltkn nazli_akdu esimin tyze kızı iki çocuğunu da 38de doğurdu hiç bir sıkıntı olmadı zaten 38den sonra doğumların süreçleri normal ilerliyor birde komsum 36da mecburi sezeryan oldu bebeği çok ufakti ama şuan 6 aylık maşallah turp gibi
nazli_akdu Genelde 38 de yapıyorlarmış sezaryen ama benim doktorum 39’u görmekten yana. Biraz daha sabredeceğiz o zaman kavuşmaya :)
Seymaylaylom 38 den sonra alalım dedi bizim doktorumuz da neden 39 40 beklenmiyor anlamıyorum ama acele ediyor doktor gerek yok beklemeye diyor
Kuputo nazli_akdu özel bir durum yok ise sezaryen için 38+5’i mutlaka bekliyorum demişti bana doktorum.
nazli_akdu Benim doktorum da 39’u bekleyelim diyor ama 37-38 de sezaryen olan arkadaşlarımda hiçbir sorun yaşamadı