gazetecimom 1234momsss ayyy hiç sorma. Yani meme değil füze sanki 😂 canım yanıyor yeter ya büyüdükçe büyüyor
Satiyeak 1234momsss 75 beden takiyordum ben. Benimkilerde buyudu. Sudyen giymiyorum gerekmedikce spor sudyenler aldim rahat ediyorum
Sleepless_Mother 1234momsss ayh istemsizce güldüm kusura bakma 😂🤭🤭🤭😍 benimkiler normalde de büyük olduğu için maşallah 😂 hiç farketmiyir tabi ama yine de bend e zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun 😍
Sevdashn 1234momsss keşke benimde böyle bı derdim olsa 😂😂 75 destekli takıyodum 29.haftadayız hala öyle
Htcerdogn 1234momsss brnimde zaten büyüktüler şimdi baya büyüdüler. 85b kullanıyodum ama çok geniş göğsüm sağdan soldan çıkıyo toparlayıcı kullanmak zorunda kalıyodum. Şimdi 90c zor oldu :(
Bamyacik 1234momsss benimde öyle neden boyle oldu anlamiyorum hamile kalmadan önce 75 takiyordum suan 90 asiri sarkti
Stella_0 1234momsss of bende de aynı durum var çok ağrı ve ağırlık yapıyor. Daha 13+6dayım. 75 bazen 80 b kullanıyordum şimdi 90 a çıktı. Henüz çatlak falan yok ama çok fazla acıyor bazen resmen nefesimi kesiyor acısı.
Tueaksy 1234momsss tabikide canım benim herkesin vücut tipi yapısı farklı dert etme çocuğu emzirdikce küçülür 🙂
haklisinesracim Devaaaa sütün göğüs boyutu ile alakası yok ki benim de küçüktü ama kızım her ay 1.5 2 kg alıyordu sadece sütümle. Arkadaşımın gogusleri kocaman olmuştu ama sütü yoktu meme ve mama birlikte veriyordu
Babyloading Devaaaa geliyor geliyor, 2 sene aktif emzirdim. 75di 80 anca olmamıştı bile göğüslerim 😁😅
Haticeeklyc Ben 85b giyiyordum şuan asla olmuyorlar çatladılar biraz sanırım hamilelikte tek zorlandığım konu bu taşımakta zorlanıyormuşum gibi 😂