Aygunruveyda İyi akşamlar arkadaşlar , 38+1 haftalık hamileyim ve 1 saat önce bonyq yapacakken sarı katı şekilde sıvı geldiğini gördüm ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum bana acil geri dönüş yaparsanız sevinirim …. 🙏🙏🙏💟🌹
Emirin_Annesi02 Aygunruveyda ne kadar geldi peki? Benim de dünden gelmeye başlamıştı. Sabahtan beri bayağı çoğaldı. Kanlı değil sarımsı ve katı kıvamlı. Sancım da başladı ayrıca 😣
Findik92227 Aygunruveyda nişanın gelmiş canım hastaneye gitmene gerek yok bence bebeğin hareketleri falan yerindeyse sancılarının başlamasını ve siklasmasini bekleyebilirsin
NrcnGltkn Aygunruveyda ayyy heyecan yaptım canım tek avazda doğur inşallah darısı başıma nişan glmesi bumuymus merk ettim bende kimisinde kanli geliormus sende direk sıvı çıkmış ama baya çıkmış diorsun haberdar et burayi takibe aldım 💙
Aygunruveyda Emirin_Annesi02 2 parmak tan fazla peki hastaneye gitmediniz mi? Bana hastaneye gitmemi söylüyor lar !
Emirin_Annesi02 Aygunruveyda gitmedim daha. Sancılar çoğalsın da öyle giderim artık. Çarşamba günü gittiğimde 2 cm açıklık var demişti. Bekliyordum bunu da
Aygunruveyda Findik92227 Findik92227 Ewtt bebeğin hareketlerin bu gün normalden biraz azdı ama elime ve ses hareket etti
Aygunruveyda Emirin_Annesi02 bnde salı günü gittim bana 2 saatim açılım var dedi ama ilk hamilelik olduğu için bunun ne olduğunu bilmiyordum biraz telaşındim
Aygunruveyda NrcnGltkn NrcnGltkn Allah razı olsun , Amin inşallah darısı başına inşallah. Tabiki de haberdar ederim
Kuputo Aygunruveyda nişanın gelmiş büyük ihtimalle korkulacak bir şey yok. Su veya kasılmalarını bekleyebilirsin hastaneye geçmek için. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️ Ben de 38+2’deyim heyecanlı bekleyiş devam hiçbir belirti yok henüz 🥲
Aygunruveyda Kuputo Allah razı olsun inşallah sende sağlıkla alırsın eline, benim ağrılarım Bayadır vardı erken doğum riski de vardı ama böyle aniden nişan gelince ve ilk hamilelik olunca ne olduğunu bilemedim 🤷♀️
Aygunruveyda NrcnGltkn akıntı gelmeye devam ediyor. Sancilarim gece doğru başladı kızımın hareketleri değişiklik gösterdi özellikle de özel bölgemde de baya ağrı var yarın hastane kontrolüm var dua edin kızım la çıkayım 🙏🙂
NrcnGltkn Aygunruveyda özel bölgemde ki Ağrı büyük ihtimalle bebis doğum kanalında yol almaya çalıştığı için kafasından dolayı ağrı oluyordur sancilarn belinemi vuruyor bacaklarnami karnına mi 🙈
Aygunruveyda NrcnGltkn belimden , karnıma geçiyor olduğum yerde oturmam lazim yürüyünce iyi oluyor biraz