Okyanus1 Mucizemibekliyorum_ canım sen kayseride mi yaşıyorsun hangi doktora gidiyorsunuz ve ilaç kullanıyor musunuz
Mucizemibekliyorum_ Okyanus1 hayır Bursa’dayız gonal f verdi Dr onu kullanıyorum şuan bana kalsa direk tüp bebeğe giderim de eşim biraz ön yargılı olduğu için ilk aşılama deneyeceğiz
Okyanus1 Mucizemibekliyorum_ ben kaç tane doktora gittim hepsi direkt tüp bebek dedi aşılama zaman kaybı zaten normal gebelikteki kadar şansınız olur dedi
Okyanus1 Motherbabyy anladım canım bizde opsrawent kullanıyoruz bakalım işe yarayacak mı ama tüp bebek için görüştük büyük ihtimalle başlayacağız eşim işlerini halledince ilacı 3-6 ay kullanabilirsiniz dedi doktorumuz ama biz beklemek istemiyoruz
Aceell Gamzecem hayır doktor sadece rapor veriyor sana geçen sene 2 defa aşılama yaptırdım 1000 TL vermiştim bu sene uçmuş fiyat
Aceell Motherbabyy 2 Motherbabyy kısmet kısmet nasip ben 2 defa yaptırdım 2. Tuttu ama kimyasal gebelik oldu kısmet bu işler kalbinizş ferah tuttun bu sureç çok stresli ve heyecanlı