Ciceekanne Merhabalar Rabbim en hayırlı zamanda sizi beklediğiniz müjdeye kavuştursun inşallah 😌🤲🏻🌺 Benim regl öncesi dönemimde göğüs hassasiyetim olurdu. Gebeliğimi öğrendiğim ay yine bu hassasiyetim oldu. Hatta yine reglim geliyor diye heveslendirmemiştim kendimi. Reglimin 8. Gecikme günü test yapmıştım o zaman aldım mutlu haberi. En en önemli belirti adet gecikmesi malumunuz. Size nacizane tabsiyem kendinizi çok dinlemeyin. Çünkü anne olma fikriyle en hassas değişimde ‘acaba?’ Diyoruz hepimiz aynı süreci yaşadık yaşıyoruz… Zihninizden uzaklaştırmaya gayret edin hamile kalma düşüncesini. Çalışıyorsanız işinize ev hanımıysanız ev işlerine yoğunlaşın. Hatta zor ama farklı öncelikler koyun hayatınıza. Dün öğrendiğim bir bilgide anne adayı stres yaptığında vücuda giren spermlerin direk etkisiz hale geldiği yazıyordu. Siz sakin ve olabildiğince gaylesiz olun ki bedeninize bu müjdeye en hızlı şekilde ulaştırması in yardımcı olun. Bu mesajınızı güncellediniz, Allahın izniyle ‘Kızlarr ben de hamileyimm!’ Sevincinizi paylaştığınıza şahit oluruz inşallah ☺️❤️