Ponciksmom Bimercimekannesi daha önceki yorumlarınızda Medipol megada hemşireyim diye yazmışsınız. Şimdi de doktor tavsiyesi istemişsiniz. Anlayamadım doğrusu 🤭
Bimercimekannesi aysegulsbabies Nagihan hanımın iletişimi çok çok iyi ama sezeryan yanlısı bir doktor.Ekstrem birşey olmadığı sürece normal doğum istiyorum
aysegulsbabies Bimercimekannesi Öyle mi üzüldüm şimdi.Daha 23 haftaligiz diye doğum hakkında konusmamistim hocayla
Tgclvnt Bimercimekannesi Merhabalar. Bende nagihan kayaya gidiyorum ama sezeryan ile değil daha çok normal doğum üzerine hep konuşuyoruz
Ponciksmom Bimercimekannesi olabilir tabi ki. Megada çalıştığınıza göre çoğu doktoru az çok tanıyorsunuzdur. Madem normal doğum istiyorsunuz o zaman Elif hanım yada Burcu hanımı tercih edebilirsiniz bence 😉😉
maman-es Merhaba kızlar megada hasta yakını alıyorlar mı muayeneye? Esenler medipolde eşim girememişti.
MomsofSea maman-es medipol megada tüm süreçlerde eşiniz yanınızda kalabiliyor. Biz feride hocaya gidiyoruz. Hoca eşime kameraya bile çekebilirsin diyor. Biz 20 haftalığız
ikkrk91 maman-es benim ozel sağlık sigortam karşılıyor ödeme yapmıyorum fakat yanlis hatırlamıyorsam 425 tl olmasi gerek. Evet gerçekten cok iyi güleryüzlu bir doktor her sorunuza cevap veriyor. Sizi rahatlatıyor