Busraey18 boş gebelikten kürtaj oldum 9.haftaya kadar bekledim ilk gebeliğimdi o yüzden inanamadim kese büyüyordu içi bomboştu yolk sac ta yoktu , beta HCG artıyordu ama duzensizdi çok surundum hastanede 2 güne bir kan verdim sürekli çok yıpratıcı bir süreç biliyorum, kendinizi üzmeyin rabbimin imtihani sabır ve dua ile rabbim kucaginizi doldursun inşallah benim henüz yaşayan çocuğum yok şuan tekrar hamileyim erken doğum riskim var çocuğun suyu sınırda çıktı 23.haftaua girdik bende sizden dua bekliyorum öncesinde toplam sağlıksız 5 gebelik geçirdim size bazı tavsiyeler vermek istiyorum, eşiniz ile kromozom analizi yaptırın ve sadece siz trombofili paneli var genetik test bunu yaptırın, kan pıhtılaşmasi çıktı bende sağlıksız gebeliklerin çoğunu ona bağladi doktorlar kanimdan beslenemiyormus çünkü başka bir sorunum yok , birde içinizi rahatlatmak istiyorum istisnai durumlar harcı boş gebelik tekrarlamazmis , şuan içinizi rahat tutun bir müddet daha bekleyin umarım hakkınızda hayırlısı olsun herşeyin kalın saglicakla