Tubiiiiif Ay kızlar bağımlısı oldum gitti kaç gündür üst üste çekirdek yiyorum yemegim bir gün diyorum tutamıyorum kendimi varmı benim gibi olanlar 😁
Deletedmom83940 Tubiiiiif çekirdek yemek faydalı diye okumuştum ama tuzlu çekirdek için aynı şeyi söyleyemicem
Deletedmom73711 Tubiiiiif Çok severim, ağzım yara olana kadar yerdim önceden😂 Şimdi sivilce korkusundan yemiyorum, tuzsuz olanı ağzıma sürmem zaten😂
Fatma0090 Tubiiiiif ben varım 🤣 cekirdek ve döner delisi oldum normalde döneri pek sevmem tavuk dan da tiksindim ama döner aklıma geldimmi yemeden duramıyorum 😑 umarım burdan gorup canı isteyen olmaz
Msfidash Tubiiiiif evet bende yiyorum tuzlu beyaz 😅 bana cok yeme sonra cocugu tutamayacaksi n yerinde dediler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Fatma83 Bende kızımda hergun yiyordum sonra gebelikte troit olduğunu öğrendim ama ben tuzlu tuzlu yiyordum canım öyle istiyordu.hic troit tahlili yaptirdinmi gebelikte
Tubiiiiif Fatma0090 sevindim tek olmadıma tavuk dönerse bana bir tuhaf kokuyor yiyemiyorum ama et döner yerim 😁
Tubiiiiif @“Fatma83”#p22597805ay Evet yaptırdım canım yüksek ya gebelikte tiroitim cıktı ilaç kullanıyorum yükseltiyormu çekirdek ya