Merhaba kizlar ben 24 yasinda kapali bir bayanim. 8 sene önce kapandim. Kendimi bildim bileli kiloluyum, cocukken, genc kizken hatta bebekken bile kiloluymusum.
15 yasimdayken bi 70 kiloya düstüm en zayif halim oydu. Boyum 1,75.
Hamile kalmadan önce asagi yukari 90 kiloya düsmüstüm, alti ay önce dogum yaptim, hamilelikte aldigim bütün kilolali verdim iki hafta icinde ama sonra ne olduysa öyle bi istahim acildiki.. suan tartiya cikmaya korkuyorum resmen.
Giydigim hic birseyi yakistiramiyorum kendime. Zaten hic bir zaman tam anlamiyla begendigim kombinleri giyemedim, ya bedeni yoktu, ya vardi yakismiyordu vs.
Simdi gecenlerde siyah pantolon siparis etmistim, biri normal dar paca digeri mom jean.
Mom jeanlere öyle hevesim varki ama yakismiyor iste. Zaten bacaklarim vücuduma göre daha kalin, iyice kötü duruyor. Bugünde denemistim, esim basladi bu ne böyle, salvar gibi, hic güzel degil dedemin pantolonlarina benziyor vs demeye.
Iyice gicik oldum ya kilolu kapali bir bayan olarak nasil güzel giyinebilirim ne yakisir mesela önerebileceginiz ne var? Elbise etek biraz kamufle ediyor gibi ama herzamanda elbise giyilmiyor ☹️