Deletedmom7373700 zeylifestyles bide kendi kirpiklerini de döküyor sanırım bazen. Zarar verebiliyormuş alttan. Musonun kirpikleri aşırı güzel ve orijinaldi bende onları kullanmıştım 😍
zeylifestyles Deletedmom7373700 aynen kuzum bende düğün makyajımı kendim yaptim muson kirpik kullandım hem doğal durdu hemde düğünde ağlamaya terlemeye rağmen düşmedi:) hemde zararsız yani. Bazı ipek kirpikler iltihap felan yapıyor ben doğum öncesi o riski göze alamazdım şahsen :)
Deletedmom7373700 Askiletotomsu ben korkuyorum ya. Kimi görsem yoluk yoluk kirpikleri 😂 benim kendi kirpiklerimde çok bide uzun zaten. O yüzden vazgeçmiştim bende. Dedim dökerim. Kendi kirpiklerime yazık 😂
Askiletotomsu cansualisa 3d 4d çok yoğun oluyor Ben 2d hatta 1 d filan kullandım 3d yaptıklarında sökün demistim
Askiletotomsu Deletedmom52620 zaten öyle doğal olmuyor böcek yığılmış gibi oluyor Volumu az tutmak en begendigim
Deletedmom52620 Askiletotomsu evet ama dökülmeler illa oluyor Rus volum dedikleri var bence normal ipek kirpik yapan yerlerde model seçebilir bende çok az attırmışım mesela ben demiştim her kirpiğr birer tane aynı boyutta doldurma şeklinde kadın dedi 13 12 11 atayım kirpiğimdrn çok uzun onları orada çıkarttırıp 9 attırdım bakımda biraz daha fazla arttıracağım eğer kendi boyutunda olmazsa birde az olursa direk uzunlar ortaya çıkıyor
Ayvacekirdegi Ben 2 kez İpek kirpik yaptırdım inşallah tekrar yaptıracağım bu aralar. Takma kirpik çok belli oluyor İpek daha güzel duruyor. Birde yapışkanlıyı takmak çok zor pişman olursunuz düzgün takamazsınız başkası takması lazım. Bende hair make up Ayşe’nin kirpikleri vardı çok güzeldi aynı gerçek gibi ama takamadığım için çöpe attım. İnstagramda da mıknatıslı görmüştüm onlar daha kolay takılıyordu aparatı vardı. Watsonstan mıknatıslı almıştım biraz kullandım onu da bi deneyebilirsiniz
Askiletotomsu Deletedmom7373700 artisttttt İhtiyacı yok tabi gelmiş konuşuyor 😂😂😂 Allah kirpiklerine nazar degdirmesin kuzucuk Bebisinin de öyle olsun inşallah kirpikkleri
Ayvacekirdegi Ne kadar gittiğini sormuşsunuz, sanırım en fazla 1,5 2 ay gidiyor. Benimki 1 ay sonra bayağı dökülmüştü ama arkadaşımda daha fazla vardı. Dikkatli kullanmak gerek
Deletedmom7373700 Askiletotomsu hahaha 😂😂 ay inşallah. Babasıyla bana çekerse olur. Bakalım hayırlısı 🤭
Deletedmom7373700 zeylifestyles aynen valla bende cesaret etmem. Bide normalde bile yarım saat sırt üstü yatsam kıcım ağrıyor. Kocaman karnımla hayatta yatamam 😂
zeylifestyles Deletedmom7373700 yaa kıyamam yerim onu ben. Sağlıkla gelsin inşallah. cinsiyeti öğrenmiş miydin?