Duygu_12 Buseyllzr hiç alakası yok biliyormusun kilo az olsada doğum zorsa zor oluyo 2600 doğuran biri olarak diye bilirim
Selindora Buseyllzr benimde geçen hafta 3.500 du bu hafta 3.700 olmuştur.41 haftaya girdim bugün . Yarın kontrol vat bakalım ne diyecek. Normal gelecek mi , sezaryen mi, suni mi aklımda karışık 🤦♀️
Buseyllzr Devaaaa ayda 1 kere oluyor sanırım 1 gün. Ben geçen ay gidememiştim ebe aradı geçen hafta, pazar günü eğitim var sen çok istemistin gelememistin gelirmisin dedi bende oylelikle gitmiştim
Devaaaa Buseyllzr benim merak ettiğim doğumuma Allah nasip ederse 2 ay var bu süre zarfında eğitimler Biter mi
Buseyllzr Devaaaa bitmez canım 21 Mayıs gebe okulu diye whatsap grubu açtılar ben o tarihte olmuştu gidemedim bide 12 Haziran diye açtılar yani 20 günde 1 oluyor sanırım ben 39+3 haftalığım şuan o halde gittim sen doğurana kadar bissuuru eğitim olur
Busr21 Buseyllzr 3720 gram normal dogdu ustelik 38.haftada 40 ka kalsaydi 4200 olurdu cok dua ettim 38 de geldi. Doguruyorsun yani sakin sezaryan olma iri diyee 4 kilo diye dene bence
Buseyllzr Busr21 sezaryen şansım çok düşük zaten devlette olacağım için iri bile olsa normale zorluyorlar ☺️ ben doğurana kadar 4 u bulacak heralde hiç doğum belirtisi de yok 🤦