Devaaaa zoom dan online olarak veriliyor diye duymuştum bide ama ben ona hiç katılmadım. Bugün baya güzel eğitimler verdiler sancı esnasında pilates topunun üstünde yapilmasi gereken hareketleri gösterdiler yaninizdaki refakatcinin size yapacağı masajlari, bebek nasıl emzirilir, nasıl banyo yaptırılır, altı nasıl değiştirilir, gazı nasıl çıkartılır diye uygulamali gösterdiler. Doğum odalarını gezdik odalar tek kişilik her odada banyo var sancı cektiginiz odada doguruyorsunuz direk. Sürekli nst ye bağlı tutmuyorlarmis sancı sırasında plates yapip yürüyebilirmissiniz. Doğru nefes alma ıkınma tekniklerini gösterdiler. Birde açıklığın 10 cm olana kadar refakatcin seninle sadece doğum esnasında çıkıyormus hatta yüz yüze eğitime katılanlar doğum esnasında refakatcisinin durmasini isterse o esnadada durabiliyormus öyle bı ayricalik getirmisler. Baya uzun oldu yazdıklarım ama özelden hiçbir farkı yok benim içim cok rahat etti bugün çok beğendim ilgilerini alakalarini odalarin temizliğini vs herşey çok güzeldi inşallah doğumda aynı şekilde olur. Benim az bir zamanim kaldı 39+3 um doğum hikayemi burda paylaşacağım inşallah ☺️